De lente kriebelt opnieuw bij PimperNieuw!

 

Na de succesvolle en gezellige eerste editie van vorig jaar organiseert PimperNieuw dit jaar opnieuw een creatieve en duurzame lentemarkt. Je kunt je wederom verwachten aan een zeer gevarieerd aanbod, met uiteenlopende creatieve artiesten en producten. Kom genieten van goede live muziek, voorstellingen, lekker eten en drinken. Of wandel eens rustig binnen bij het grootste plantenasiel van België. 

Tombola

 

PimperNieuw organiseert dit jaar ook een altijd-prijs-tombola. Geen lotjes die pas weken nadien worden getrokken, maar met direct af te halen prijzen. Met maar liefst twee hoofdprijzen, namelijk een spiksplinternieuwe fiets, ter beschikking gesteld door Fietsen Lenaerts uit Balen en het 31-weken-lang-groentepakket (t.w.v. €284,-) aangeboden door de Molse zelfplukboerderij Het Mosterdzaadje! 

Muziek

 

De livemuziek wordt deze middag verzorgd door niet minder dan Luc van Acker (blues/folk), The Age of G en There Will Be Birds, een nieuw project van Dries Bongaerts en Camille Deceuninck. Zij kunnen rekenen op de perfecte sound van P.A. Sebastian DC Soundproductions.

Luc Van Acker 

Na lange omzwervingen met bands als Arbeid Adelt!, Shriekback, Ministry en Revolting Cocks was het even tijd voor een pauze. En die was zo aangenaam dat ze meerdere jaren in beslag nam. De stekker moest er gewoon even uit.

Maar kijk, onze held komt langzaam weer terug tot leven en brengt op “Lentekriebels” een korte solo-set met een paar accoustic blues gerichte songs. Ook het van radio bekende liedje “Zanna” zal hij met veel plezier vertolken. Op deze Belpop Classic kunnen zelfs de vogeltjes ondertussen meefluiten!

Het wordt een kort, maar memorable optreden. Dat is zeker!

Foto Luc van Acker

The Age of G 

Manu en Evelien vormen samen het duo achter The Age of G. De muziekstijl is het best te omschrijven als Happy Indie Folk met Rockinvloeden.

De muziek klinkt als een mix van Nirvana, Crowded House, Melissa Etheridge, The Levellers en Shania Twain. 

Gebracht door 2 zotte muzikanten met een dosis humor!

Niet te missen dus!

There Will Be Birds 

Melodische indiepoprock met veel gevogel

There will be birds

Voor de kindjes een hele middag plezier!


Voor de kindjes is de middag gevuld met tal van animatie en zijn er diverse leuke workshops. 

Je kunt springen op een van de springkussens, luisteren naar bosverhalenvertellingen, er is een speurtocht, kun je je laten grimen of beplakken met glittertattoos, er is de Stoertoer en natuurlijk de speeltuin. Meer dan genoeg vertier dus.

Verder is er de hele middag een professionele ballonnenplooister: Ine Twist. Verwacht geen standaard zwaarden of kroontjes van ballonnen, maar de echte ballonnenplooikunst! 

Markt

 

De outdoor-markt staat voor authenticiteit. Hier vind je cadeaus die je nergens anders vindt. Of je nu iets leuks zoekt voor in je huis, of een tof geschenk zoekt voor de bomma. Bij ons doe je de leukste ideeën op!

 

Voor iedereen wat

Zelfgemaakte juweeltjes, houten decoraties, opgemaakte kleine meubeltjes, rompertjes, tapaspotjes, circulaire interieurartikelen ,thee, snoep- en cadeaumanden, dotpainting, dierenportretten, biologische groenten, modelbouw, bioboeketjes, vegan en biokleding, hondenbandana’s, gerecycleerd leder, custom kaarten, illustratief werk en nog veel meer…..

Wanneer?

 

Lentekriebels vindt plaats op zaterdag 15 april 2023, van 11 tot 19 uur op de Galbergen in Mol.

De markt eindigt iets eerder, namelijk om 17 uur. Toegang is gratis.