Standhouderinformatie voor Lentekriebels 2023

Het centrale thema van de markt is ‘natuur, duurzaamheid en creativiteit. Voor verenigingen of particulieren die hun streekproducten, natuurlijke verzorgingsproducten, kruiden of planten aanbieden en creatieve duizendpoten die hun eigen creaties willen laten zien en verkopen.

De markt gaat door op zaterdag 15 april 2023, start om 11 uur en eindigt om 17 uur. 


Kosten deelname

De huur van een standplaats bedraagt 8 euro. Dit is inclusief 1 consumptie. Je kan (maximum 3) tafels kosteloos reserveren. Iedere tafel is 1.50m x 0.75 m. Bovenop de huur vragen we een waarborg van 10 euro, deze krijg je cash terug op het einde van de markt. Je dient zelf voor een partytent of parasol te zorgen.  

QR code BuitenBosBar Pimpernieuw vzw

Er zijn twee mogelijkheden qua betaling. Dit kan via een bankoverschrijving op nummer BE74 8939 4407 5807 t.a.v. PimperNieuw vzw of door een betaling via Payconiq. Scan dan de QR code voor betaling.

S.v.p. graag je standnaam vermelden bij betaling!
Vul deze op onderstaand formulier in.Wanneer opstellen?

Standhouders zijn welkom op 15 april vanaf 9.00 uur bij PimperNieuw, Don Boscostraat 33 in Mol, op de terreinen van de Galbergen. Er is een gratis parking voorzien voor de standhouders. De Lentekriebels Markt is open om 11 uur en zal om 17 uur sluiten. Tot zeker 19 uur kun je nog genieten van een drankje of hapje aan de bar, het geheel net als vorig jaar muzikaal omlijst met livemuziek en een dj.  

Let op: voorzie een karretje om je materiaal te vervoeren, de afstand tot de markt bedraagt ±250 m.


Slecht weer

Indien de weersvooruitzichten zeer slecht gaan zijn, laten we je ruim op voorhand weten of de markt door zal gaan. Bij geen bericht vooraf gaat de markt dus gewoon door. 


Ongevallen en diefstal

PimperNieuw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, diefstallen en geschillen tussen verkopers en kopers of kopers onderling. 


Publiciteit

Wij verzorgen uiteraard de publiciteit via affiches, flyers, websites, bekendmaking in diverse regionale kranten, etc. Indien je geïnteresseerd bent in ons affiche om zelf op te hangen of te verspreiden, kun je dit aangeven in onderstaand formulier. We sturen echter geen affiches op, dat zou een te kostelijke zaak voor ons worden. Dus enkel invullen als je zelf de affiches komt halen.
Het delen van onze berichten via Facebook of Instagram mag natuurlijk ook. Mocht je zelf berichten posten, wil je dan de #lentekriebels en #pimpernieuw toevoegen?  


Tombola

Dit jaar organiseren we een heerlijk ouderwetse tombola ten voordele van de vzw, met kleine tot grote prijzen. We willen jou als standhouder vragen ons iets ter beschikking te stellen voor de tombola. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een eigen product, creatieve uitspatting of een waardebon. Het is absoluut zonder verplichting, zie het als een lieve geste naar ons 🙂 Steek zeker een visitekaartje bij je gift, een beetje extra reclame voor jou als standhouder kan nooit kwaad.


Inschrijven en bijkomende informatie

Inschrijven is niet meer mogelijk. De plaatsen waren beperkt, door de vele aanmeldingen hebben we de inschrijving eerder moeten stoppen. Mocht je voor een volgende editie mee willen doen, meld ons dat en stuur een mail naar PimperNieuw.