Wie wordt CaveMaster 2024?

Op 18 mei 2024 vindt de eerste editie van de Grotkampioenschappen plaats. Een dartwedstrijd georganiseerd door dc The Cave Arrows en dc De Grot in goede samenwerking met Café De Grot.

De competitie is half mei ten einde. Om niet in een ongelooflijk zwart gat te vallen vanwege het einde van onze wekelijkse topsport, sluiten we de competitie af met een luchtige wedstrijd om te zien wie er zich in 2024 mag kronen tot Wezels beste darter, oftewel wie wordt de CaveMaster 2024.

Al deze ongetwijfeld gigantisch spannende en hoogstaande dartwedstrijden die dag – of je nu zelf meespeelt of enkel getuige en trouw supporter bent van een van deze spelers tijdens dit fantastische gooispektakel – maakt een mens natuurlijk hongerig. En om deze hongerige maagjes weer terug op peil te brengen, zullen wij als organisatie zorgen wij voor lekker eten. Voor jou en je partner (indien aanwezig).

We hebben dit jaar gekozen voor een heerlijke pizza / fantastische broodjes / bbq van cook4U. (nog in vullen). Is dit inclusief of exclusief drank tijdens het eten? De prijs is € ….. per persoon.

We vragen je vooraf te betalen voor jezelf en je eventueel aanwezige partner ten laatste op …… 1 mei? op rekeningnummer …….. t.a.v. ……… Dit is enkel voor het eten die dag, drank kan gans de dag worden besteld aan de toog bij Gerrie en Inge, weliswaar op eigen kosten.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, zelf een subliem idee of dito aanvullingen te hebben, bel gerust met Ronny (0474 014057) of Andreas (0493 699137).

Om een en ander in goede banen te leiden, vragen we je dan ook om onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Met vriendelijke groet,
Organisatie CaveMaster 2024

Inschrijfformulier CaveMaster 2024

Aanmelding CaveMaster 2024