Cave Master 2024

Yes!

Op 18 mei 2024 is het zo ver! De eerste editie van de CaveMasters, een dartwedstrijd georganiseerd door dc The Cave Arrows en dc De Grot in goede samenwerking met Café De Grot.

De competitie loopt half mei ten einde. Om niet in zwart dartgat te vallen, sluiten we de competitie af met een luchtige wedstrijd, om te zien wie er zich in 2024 mag kronen tot Wezels’ beste darter, oftewel: Wie wordt CaveMaster 2024? Deelname aan dit prestigieuze toernooi is slechts € 5,-. Aanvang 13 uur.

Aansluitend aan dit ongelooflijk spannende en hoogstaande dartspektakel sluiten we de dag af met een lekkere barbecue om menig hongerig maagje terug te vullen. De bbq is bedoeld voor zowel sporters als supporters, dus partner en kinderen zijn van harte welkom. De prijs is € 20,- per persoon, kinderen tot 12 jaar halve prijs, € 10,- dus. Er is keuze uit twee vleespakketten, maak je eigen keuze in het formulier hieronder. De pakketten worden uiteraard aangevuld met diverse salades, sauzen, brood etc.

We vragen je vooraf te betalen voor jezelf, je eventueel aanwezige partner en kinderen ten laatste op
18 april op rekeningnummer BE93 9734 5669 8767. De kosten bestaan uit de deelname aan het toernooi en het eten die dag. Drank kan op eigen kosten worden besteld aan de toog bij Gerry en Inge.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of sublieme aanvullingen hebben, laat het weten aan de heren Ronny (0474 014057) of Andreas (0493 699137). Of voeg het toe in het opmerkingenveld van het formulier.

Om een en ander in goede banen te leiden, vragen we je wel om onderstaand aanmeldingsformulier tijdig in te vullen, ten laatste op 18 april.

Met vriendelijke groet,
Organisatie van CaveMasters.

Inschrijfformulier CaveMaster 2024

Aanmelding CaveMaster 2024

We hebben de keuze uit volgende vleespakketten, beide pakketten worden geserveerd met koude groenten, brood en sauzen.

Voor kinderen is het lastig inschatten, we zijn uitgegaan van een half pakket per kind, schat als ouder zelf in wat je bestellen moet voor je kind.

Pakket 1 (€ 20,- p.p. / € 10,- kind -12 jr)

bbq-worst
spek
kotelet

Pakket 2 (€ 20,- p.p. / € 10,- kind -12 jr):

sate van kip
bbq-worst
sparerib